Strona 3 z 3

: wt 22 gru, 2009
autor: SiO2
........no ale jak po staremu ma być to jak klikniesz w Klub Previa to masz jak dawniej............

Obrazek

: wt 22 gru, 2009
autor: galtom
tak - ale czemu to sie nie uruchami jako pierwsze generalnie?

: wt 22 gru, 2009
autor: SiO2
0jciec Prezes pisze:to nie objaw, tylko ewa skasowała strone główna i robi nową ... spokojnie niedługo to minie ... bedzie cos nowego ...
może moje zdjecie tam wklei ....
..............
...........ho, ho, ho,..........kobieta robi w grafice - będą dollsy, scrabki, kwiatuszki i ruchome gifki.........pięknie będzie..........., a nad tym wszystkim Ojciec w nabłyszczonym jedwabnym garniaku, oparty niedbale o wyglansowaną szuwaksem Prevkę którejś tam generacjii, pozdrawiający użytkowników innych samochodowych marek - charyzmatycznie wzniesionym środkowym palcem................

Kurna......ale mi przycieła postów, właśnie zauważyłem............i znów będę musiał przejść przez 666.............i znów się Prezes czepnie......

: wt 22 gru, 2009
autor: astrogoth
Tomek nie tlumacz sie, tylko winny sie tlumaczy... ja mam nadzieje ze nie bede musial jeszcze raz przechodzic przez 666, SiO jak bedziesz mial jeszcze raz 666 to tez wrzuc wyczeroujaca wypowiedz na temat tej liczby to cie przestana wykasowywac bo zobacza ze to niebezpieczne...

: wt 22 gru, 2009
autor: DarekJ
świnkę? a byles u lekarza? bo to w (.....) wieku niebezpieczne.
Okazało się że mam anginę na migdałkach które mi 2 lata temu wycięli. Ale lepsze to niż PIGI

: wt 22 gru, 2009
autor: artur
Witam,

Mechanizm logowania działa bez żadnych modyfikacji od początku uruchomienia strony. Podwójne logowanie może być spowodowane konfliktem między przeglądarką a skryptem logowania. Nazwa użytkownika i hasło niezbędne do zalogowania się może być zapisane przez skrypt logowania w tzw. ciasteczkach a z drugiej strony sama przeglądarka może zapamiętać dane w formularzu logowania. Być może to jest źródłem problemów z podwójnym logowaniem.

Proponuję wyczyścić ciasteczka w swojej przeglądarce, nie zaznaczać pola "Zapamiętaj mnie..." przy logowaniu i ewentualne zezwolenie przeglądarce na zapamiętanie danych w polu formularza logowania. Testowane na IE oraz FF na różnych łączach, stałe IP i dynamiczne IP. Logowanie działa poprawnie przy pierwszej próbie.

Pozdrawiam