Forum ogólne...

co komu leży na wątrobie :)

Moderatorzy: Matka prEvka, parrot, HOYNA, 0jciec Prezes

Awatar użytkownika
SiO2
Previanin
Previanin
Posty: 785
Rejestracja: sob 21 paź, 2006
Lokalizacja: ÂŁĂłdÂź
Kontakt:

Forum ogólne...

Post autor: SiO2 » śr 27 sty, 2010

.....poproszę zrobić ładnie w "dziale Ogólnie", przez dodanie kilku działów podrzędnych, coby posegregować w jakiś cudowny sposób tematy w tym dziale.................

Awatar użytkownika
HOYNA
Previanin
Previanin
Posty: 2815
Rejestracja: pn 13 lut, 2006
Lokalizacja: LUBLIN
Kontakt:

Post autor: HOYNA » śr 27 sty, 2010

a jakie chcesz te poddziały, napisz, zrobi się
:!: Ratujmy polski jĂŞzyk. MĂłwmy NIE dla e-analfabetyzmu :!:
°トヨタ°エスティマ°PREVIA GALERIA°トヨタ°エスティマ°

Awatar użytkownika
SiO2
Previanin
Previanin
Posty: 785
Rejestracja: sob 21 paź, 2006
Lokalizacja: ÂŁĂłdÂź
Kontakt:

Post autor: SiO2 » czw 28 sty, 2010

........hymmmmmm...kurde sam nie wiem......obszar tematyczny, szerokość horyzontów myślowych.....powoduje,że prawie każda wypowiedź to osobny temat....
....ale poważnie to może Ktoś ma jakieś propozycje.....

-Previa- Klub, FORUM.......tu jakaś historia klubu(ale na poważnie), jakieś dyskusje o kształcie forum(dział Reklamacje by wyleciał jakoś tak mi nie pasuje ta wątroba-co tu reklamować?)
-Previa- Klubowicze......tu może te cholerne powitania, i coś osobistego może?
-Previa- Ale jazda(tutuł roboczy).....tu może różne pierdoły eksploatacyjne(te które nie podchodzą w technicznym), ubezpieczenia, może co gdzie kupić, ile można załadować....takie różności różne...
-Inne autka też są........no to to nie wiem, ale takich offffpreviowych jest chyba sporo, a i chyba zauważamy, że po drogach nie jeżdżą same Previe....

No to tak tyle..........poproszę o dyskusję...............

ACha jeszcze.......Silnik i okolice........kurcze nie wiem jakoś tak nie pasują te "okolice"...."okolice Suwałk", "okolice podbródka".......może "osprzęt"......

Awatar użytkownika
0jciec Prezes
-#Team Previa
-#Team Previa
Posty: 1430
Rejestracja: ndz 28 sie, 2005
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: 0jciec Prezes » czw 28 sty, 2010

SiO2 pisze:a i chyba zauważamy, że po drogach nie jeżdżą same Previe....

.
żartujesz? czy Ty tak na serio?

Awatar użytkownika
SiO2
Previanin
Previanin
Posty: 785
Rejestracja: sob 21 paź, 2006
Lokalizacja: ÂŁĂłdÂź
Kontakt:

Post autor: SiO2 » czw 28 sty, 2010

.......nie.....- no Tiry widzę........., a i jednego Rovera muszę, ale od listopada go nie widziałem gdyż przebywa w wyspecjalizowanych ośrodkach naprawczych regionu łódzkiego......
[you] wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, zdrowia, kasy....i czego tam jeszcze Ci potrzeba.....2012 r

Awatar użytkownika
0jciec Prezes
-#Team Previa
-#Team Previa
Posty: 1430
Rejestracja: ndz 28 sie, 2005
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: 0jciec Prezes » czw 28 sty, 2010

od listopada? - to co go na prevkę III przerabiają?

Awatar użytkownika
SiO2
Previanin
Previanin
Posty: 785
Rejestracja: sob 21 paź, 2006
Lokalizacja: ÂŁĂłdÂź
Kontakt:

Post autor: SiO2 » czw 28 sty, 2010

.......nie wiem .-ostatnio jak go widziałem był jeszcze Roverem(przed świętami)....,a tera to nie wiem, bo go Główny Naprawiacz ciąga na sznurku po całe łodzi, .........hmmmm Główny naCiągacz.........autko przyjechało jakoś do niego o własnych siłach....."-uszczelka pod głowicą - zrobi się...."............się nie zrobiło, no to dostał cały silnik.......też się nie zrobiło....nawet nie odpaliło, bo coś "imobilacoś....", którego w aucie nigdy nie było........tera coś skrzynia nie pasuje(tyż dostarczona i wymieniona)........historyjka trwa dalej.......właściwie anegdotka...
[you] wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, zdrowia, kasy....i czego tam jeszcze Ci potrzeba.....2012 r

Awatar użytkownika
0jciec Prezes
-#Team Previa
-#Team Previa
Posty: 1430
Rejestracja: ndz 28 sie, 2005
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: 0jciec Prezes » czw 28 sty, 2010

no Ci powiem ... masz cierpliwość i dobrego naprawiacza ... a może wymieniacza

Awatar użytkownika
astrogoth
Previanin
Previanin
Posty: 1888
Rejestracja: pt 29 lut, 2008
Lokalizacja: Tczew
Kontakt:

Post autor: astrogoth » czw 28 sty, 2010

Moze ci z tego Rovera tandem zrobia.
Jestem synem mego ojca
jestem ojcem mego syna.
KaÂżdy z nas osobno wziĂŞty
ca³¹ resztê przypomina.

Nie potrafiê siê odró¿niÌ
od swej wÂłasnej jego twarzy
chociaÂż twarz zupeÂłnie inna
moÂże czasem mi siĂŞ marzy

Awatar użytkownika
0jciec Prezes
-#Team Previa
-#Team Previa
Posty: 1430
Rejestracja: ndz 28 sie, 2005
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: 0jciec Prezes » czw 28 sty, 2010

weź diaxa, wytnij dziurwe w podłodze i bedziesz miał chujanogie

ELEKTRO
Previanin
Previanin
Posty: 728
Rejestracja: ndz 08 paź, 2006
Lokalizacja: Warszawa Ochota
Kontakt:

Post autor: ELEKTRO » pt 05 lut, 2010

REKLAMACJA :!:
Co za cholera...
W górnym pasku, pod zdjęciem, wyświetlają się następujące elementy:
Po Klub FAQ Szukaj Użytkownicy Pobrać Czat Statystyki Galeria
Czyja to prowokacja :evil:

Awatar użytkownika
SiO2
Previanin
Previanin
Posty: 785
Rejestracja: sob 21 paź, 2006
Lokalizacja: ÂŁĂłdÂź
Kontakt:

Post autor: SiO2 » pt 05 lut, 2010

....hmmmmm............żartujesz ?,

Obrazek

ELEKTRO
Previanin
Previanin
Posty: 728
Rejestracja: ndz 08 paź, 2006
Lokalizacja: Warszawa Ochota
Kontakt:

Post autor: ELEKTRO » pt 05 lut, 2010

SiO2 pisze:....hmmmmm............żartujesz ?,
Nie żartuje, dlatego się w.......m i poruszyłem temat.
Teraz jest O.K. tak, jak u Ciebie.

Jak zrobić taki... "scren" "zrzut z ekranu" (nie wiem jak to się dokładnie nazywa) :?:

Awatar użytkownika
SiO2
Previanin
Previanin
Posty: 785
Rejestracja: sob 21 paź, 2006
Lokalizacja: ÂŁĂłdÂź
Kontakt:

Post autor: SiO2 » pt 05 lut, 2010

....na klawiszach klikasz "print screen" i cały ekran masz w schowku jako mapa bitowa, a więc aby go obejrzeć i ew. edytować (przycinać, zmieniać....itd.) musisz wkleić zawartość schowka w program graficzny (aplikacja w windows to "Point") i tam możesz rysuneczek zapisać np. z rozszerzeniem *.jpg...................

....i jeszcze zapomniałem....jeżeli masz otwartych kilka okien na pulpicie to możesz zrzucić do schowka np.tylko okno aktywne - ciśniesz wtedy alt+Print Screen........

ELEKTRO
Previanin
Previanin
Posty: 728
Rejestracja: ndz 08 paź, 2006
Lokalizacja: Warszawa Ochota
Kontakt:

Post autor: ELEKTRO » pt 05 lut, 2010

SiO2 pisze:okno aktywne - ciśniesz wtedy alt+Print Screen......
Dzięki

Awatar użytkownika
0jciec Prezes
-#Team Previa
-#Team Previa
Posty: 1430
Rejestracja: ndz 28 sie, 2005
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: 0jciec Prezes » pt 05 lut, 2010

zaraz prowokacja .... ja bym sie cieszył że mam dobrego dealera ... - nie zmieniaj go - musi ma dobry towar.

Awatar użytkownika
astrogoth
Previanin
Previanin
Posty: 1888
Rejestracja: pt 29 lut, 2008
Lokalizacja: Tczew
Kontakt:

Post autor: astrogoth » ndz 07 lut, 2010

Ostatnio mialem dobry towar :) hehehehe
Jestem synem mego ojca
jestem ojcem mego syna.
KaÂżdy z nas osobno wziĂŞty
ca³¹ resztê przypomina.

Nie potrafiê siê odró¿niÌ
od swej wÂłasnej jego twarzy
chociaÂż twarz zupeÂłnie inna
moÂże czasem mi siĂŞ marzy

Awatar użytkownika
0jciec Prezes
-#Team Previa
-#Team Previa
Posty: 1430
Rejestracja: ndz 28 sie, 2005
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: 0jciec Prezes » ndz 07 lut, 2010

my z mitelkiem wczoraj tu mielismy degustacje ... ufffff uffff - i nie dałem rady duśkowi z klocków lego łodzi podwodnej dokończyć ...

Awatar użytkownika
Bolek
Previanin
Previanin
Posty: 1723
Rejestracja: wt 04 lip, 2006
Lokalizacja: PrzemyÂśl
Kontakt:

Post autor: Bolek » ndz 07 lut, 2010

0jciec Prezes pisze:nie dałem rady duśkowi z klocków lego łodzi podwodnej dokończyć ...
Hehe... Ciekawe co Ci wyszło zamiast łodzi :shock:
Bolek :)

Awatar użytkownika
0jciec Prezes
-#Team Previa
-#Team Previa
Posty: 1430
Rejestracja: ndz 28 sie, 2005
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: 0jciec Prezes » ndz 07 lut, 2010

łódź

Awatar użytkownika
astrogoth
Previanin
Previanin
Posty: 1888
Rejestracja: pt 29 lut, 2008
Lokalizacja: Tczew
Kontakt:

Post autor: astrogoth » ndz 07 lut, 2010

podrzuc mojemu szkrabowi to ci jeszcze zosikopter gratis zrobi
Jestem synem mego ojca
jestem ojcem mego syna.
KaÂżdy z nas osobno wziĂŞty
ca³¹ resztê przypomina.

Nie potrafiê siê odró¿niÌ
od swej wÂłasnej jego twarzy
chociaÂż twarz zupeÂłnie inna
moÂże czasem mi siĂŞ marzy

Awatar użytkownika
SiO2
Previanin
Previanin
Posty: 785
Rejestracja: sob 21 paź, 2006
Lokalizacja: ÂŁĂłdÂź
Kontakt:

Post autor: SiO2 » pn 08 lut, 2010

.........cd. anegdotki.......od piątku Rover "pomyka".......hmmmm.... no może to przesada, ale jeździ jak jest rozgrzany.......no bo to nasza wina, że nie powiedzieliśmy panom Mechanikom, że trzeba jakąś rurę z silniczkiem krokowym wyczyścić..........no ale jak się wszystko co zrobili "ułoży" to gratisowo podokręcają i umyją tego "krokowca".......dobroczyńcy wyposażyli żonę nawet w darmowy patyczek drewniany do odpalania zimnego silnika, wraz z instrukcją gdzie go wtyknąć........no i k...... działa, a co?- ileż to rano zabawy - podnieść klapę, wtyknąć w dziurkę przy krokowcu patyczka, odpalić, rozgrzać samochód, wytknąć patyczka, zamknąć klapę i pomykać do wieczora..............proste jak sex.......
[you] wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, zdrowia, kasy....i czego tam jeszcze Ci potrzeba.....2012 r

Awatar użytkownika
Bolek
Previanin
Previanin
Posty: 1723
Rejestracja: wt 04 lip, 2006
Lokalizacja: PrzemyÂśl
Kontakt:

Post autor: Bolek » pn 08 lut, 2010

SiO2 pisze:dobroczyńcy wyposażyli żonę nawet w darmowy patyczek drewniany do odpalania zimnego silnika, wraz z instrukcją gdzie go wtyknąć........no i k...... działa, a co?- ileż to rano zabawy - podnieść klapę, wtyknąć w dziurkę przy krokowcu patyczka, odpalić, rozgrzać samochód, wytknąć patyczka, zamknąć klapę i pomykać do wieczora
Bareja... Po prostu Bareja :mrgreen:
Bolek :)

Awatar użytkownika
andzrej_l
-#Team Previa
-#Team Previa
Posty: 2650
Rejestracja: ndz 28 sie, 2005
Lokalizacja: warszawa-ursynów
Kontakt:

Post autor: andzrej_l » pn 08 lut, 2010

:mrgreen: dobrze że nie trzeba tańczyć wokoł pojazda :wink: :mrgreen:
Robimy zlocik 2019 :mrgreen:
[scroll]a i tak was lubie[/scroll]
http://bogatyojciec.pl/?A=45810

Awatar użytkownika
SiO2
Previanin
Previanin
Posty: 785
Rejestracja: sob 21 paź, 2006
Lokalizacja: ÂŁĂłdÂź
Kontakt:

Post autor: SiO2 » pn 08 lut, 2010

andzrej_l pisze::mrgreen: dobrze że nie trzeba tańczyć wokoł pojazda :wink: :mrgreen:
..........he, he - nie mów hop....kto wie czy po tym "dokręcaniu" Service manual by pan Mechanik nie wzbogaci się o taki punkt obsługi Rovera.......na końcówkę karnawału jak znalazł...........

Tak sobie myślę z przerażeniem co to by było gdyby mi się Prevka w łodzi popsuła........eeeeeeeee! to niemożliwe! na pewno niemożliwe!...n i e m o ż l i w e......przecie ten samochód się nigdzie i nigdy nie psuje.........

Awatar użytkownika
0jciec Prezes
-#Team Previa
-#Team Previa
Posty: 1430
Rejestracja: ndz 28 sie, 2005
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: 0jciec Prezes » pn 08 lut, 2010

toć to jak za czasów fiata 126p - bez szczotki maluchem nie pojechałeś ....

Awatar użytkownika
SiO2
Previanin
Previanin
Posty: 785
Rejestracja: sob 21 paź, 2006
Lokalizacja: ÂŁĂłdÂź
Kontakt:

Post autor: SiO2 » pn 08 lut, 2010

......miałem ten zestaw...."maluch"+ szczotka,,,,,,,,,,,tera mamy "rowerek" + wykałaczka..............to pewnie w ramach jakiegoś handicapa między przemysłem motoryzacyjnym rodzimym a obcym.........patrioty Mechanika..........
[you] wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, zdrowia, kasy....i czego tam jeszcze Ci potrzeba.....2012 r

Awatar użytkownika
0jciec Prezes
-#Team Previa
-#Team Previa
Posty: 1430
Rejestracja: ndz 28 sie, 2005
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: 0jciec Prezes » pn 08 lut, 2010

nie no jaja .... 21 wiek ... żona ma malca po max lifcie.

ELEKTRO
Previanin
Previanin
Posty: 728
Rejestracja: ndz 08 paź, 2006
Lokalizacja: Warszawa Ochota
Kontakt:

Post autor: ELEKTRO » wt 09 lut, 2010

Od czasu do czasu po napisaniu postu i kliknięciu "wyślij" pojawia się komunikat
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony wt 09 lut, 2010 przez ELEKTRO, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
HOYNA
Previanin
Previanin
Posty: 2815
Rejestracja: pn 13 lut, 2006
Lokalizacja: LUBLIN
Kontakt:

Post autor: HOYNA » wt 09 lut, 2010

też to mi się pojawia
:!: Ratujmy polski jĂŞzyk. MĂłwmy NIE dla e-analfabetyzmu :!:
°トヨタ°エスティマ°PREVIA GALERIA°トヨタ°エスティマ°

ODPOWIEDZ