MOBILKI...

Wszystko co dotyczy sprzętu audio i nagłosnienia w Toyocie Previa

Moderatorzy: Matka prEvka, galtom, parrot, HOYNA, 0jciec Prezes, Ladapis, [M]oderatorzy

Awatar użytkownika
Cobra
Previanin
Previanin
Posty: 80
Rejestracja: sob 12 maja, 2007
Lokalizacja: Olsztyn
Kontakt:

MOBILKI...

Post autor: Cobra » wt 18 gru, 2007

...pochwalcie się gdzie umieściliście swoje radyjka. Zamówiłem sobie CB i brak mi pomysłu na jego umieszczenie. Zastanawia mnie czy na środku jest miejsce na dodatkowe radio? Czy to czarne :? wystające pomiędzy suwakami a radiem ma jakieś zastosowanie, czy tylko zabiera miejsce :| ? Można to zdjąć i zmontować tam CB?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
DarekJ
Previanin
Previanin
Posty: 1639
Rejestracja: wt 30 sie, 2005
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: DarekJ » wt 18 gru, 2007

Na CB to chyba za mało miejsca, najlepiej chyba to pomiędzy fotelami, a to czarne można wymontować i próbować wcisnąć CD przeglądarkę

dzerry
Previanin
Previanin
Posty: 189
Rejestracja: wt 06 lut, 2007
Lokalizacja: GDANSK
Kontakt:

Post autor: dzerry » wt 18 gru, 2007

Tez kombinowalem w tym miejscu radio zamontowac ale troche malo miejsca jest w glab i za duzo na bokach zostaje. Radio COBRE zreszta :D zamontowalem na dole konsoli do tej opuszczanej polki i jest OK.

humek

Post autor: humek » wt 18 gru, 2007

troszkę mało widoczne ale ja mam w tym miejscu,mocowanie gruszki mam zamontowane w zaślepkę mistycznego cup holdera

Awatar użytkownika
DarekJ
Previanin
Previanin
Posty: 1639
Rejestracja: wt 30 sie, 2005
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: DarekJ » wt 18 gru, 2007

Ja niestety w m9iejscu gdzie humek, ma zamontowany CB mam lodóweczkę :mrgreen:

Awatar użytkownika
Cobra
Previanin
Previanin
Posty: 80
Rejestracja: sob 12 maja, 2007
Lokalizacja: Olsztyn
Kontakt:

Post autor: Cobra » wt 18 gru, 2007

DarekJ pisze:Ja niestety w m9iejscu gdzie humek, ma zamontowany CB mam lodóweczkę :mrgreen:
Ja "niestety" też, bo miejsce by było wygodne :)
humek pisze:...mocowanie gruszki mam zamontowane w zaślepkę mistycznego cup holdera
:D No widzisz! A jakbyś miał cup holdera to by się grucha po samochodzie walała :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony wt 18 gru, 2007 przez Cobra, łącznie zmieniany 1 raz.
Ucz się na błędach innych, na własnych nie starczy Ci życia.

Awatar użytkownika
HOYNA
Previanin
Previanin
Posty: 2815
Rejestracja: pn 13 lut, 2006
Lokalizacja: LUBLIN
Kontakt:

Post autor: HOYNA » wt 18 gru, 2007

Eltech ma zamontowane radyjko właśnie w tym miejscu co pokazujesz Cobra. Ja niestety kładę na środkową półkę, bo radyjka używam w dwóch autkach.
:!: Ratujmy polski jĂŞzyk. MĂłwmy NIE dla e-analfabetyzmu :!:
°トヨタ°エスティマ°PREVIA GALERIA°トヨタ°エスティマ°

humek

Post autor: humek » wt 18 gru, 2007

Ja akurat nie mam lodówki ale niektórzy maja jeszcze zmyślne ala schowki na drobiazgi,i drobną walutę
można zrobić tak:
http://www.previa.pl/modules/gallery/al ... telami.jpg
schowek króry występuje w prevkach po modyfikacji tj.włączniki różnego kalibru:
http://www.previa.pl/modules/gallery/al ... ie_001.jpg

WiecholBea
Previanin
Previanin
Posty: 458
Rejestracja: sob 18 lut, 2006
Lokalizacja: Krakow

Post autor: WiecholBea » wt 18 gru, 2007

Ja mam zamontowane w boczku pod kirownicą , po lewej stronie . Przymocowane do trójkącika tapicerki . Gruche mam na wieszaku po lewej stronie konsoli . Nie widać a dostęp łatwy . Będziemy oglądać na następnym zlocie jak kto ma zamontowane .

lewski

Post autor: lewski » śr 19 gru, 2007

Też się przymierzam do mocowana
A muszę gdzieś po środku bo moja pani więcej z niej korzysta

Tendzik

Post autor: Tendzik » śr 19 gru, 2007

Dobrym rozwiązaniem jest też radio w gruszce, ja sobie właśnie założyłem taką cobre i z deski wyprowadzasz tylko gniazdko do którego ją podłączasz a wszystkie bebechy radia można schować gdziekolwiek pod plastikami

ODPOWIEDZ