głośniki w tylnej klapie
Moderatorzy: Matka prEvka, galtom, parrot, HOYNA, 0jciec Prezes, Ladapis, [M]oderatorzy
głośniki w tylnej klapie
witam czy ktoś z was montował głośniki w tylnej klapie. Przewody można puścic górą. Zastanawiam sie nad tym pomysłem ale nie wiem czy to dobry pomysł. Czy wytrzymają siłowniki choc nie sa to duże głośniki ale graja czysto i fajnie
Ogólnie jestem w trakcie zmiany audio i pierwsze co zrobiłem to założyłem przewody niwe takie jak należy (miedz beztlenowa ) Oczywiście zmieniłem głośniki ale narazie nie zakładam mat itp bo mnie zaraz zima zastanie a takiego dużego garażu nie mam żebym mógł wjechac i spokojnie pokombinowac.
Ogólnie jestem w trakcie zmiany audio i pierwsze co zrobiłem to założyłem przewody niwe takie jak należy (miedz beztlenowa ) Oczywiście zmieniłem głośniki ale narazie nie zakładam mat itp bo mnie zaraz zima zastanie a takiego dużego garażu nie mam żebym mógł wjechac i spokojnie pokombinowac.
- Manta
- Previanin
- Kontakt:
Możesz być pierwszy czyba, że cie uprzedzekruszynka pisze:witam czy ktoś z was montował głośniki w tylnej klapie

[you] pozdrawiam Cie i cieszĂŞ sie Âże jesteÂś na forum
W tym kraju niema pracy dla ludzi z moim wyksztaÂłceniem :/
Nimam Prevki
W tym kraju niema pracy dla ludzi z moim wyksztaÂłceniem :/
Nimam Prevki

niestety nie ma tam miejsca Sciągałem podsufitke a przy okazji zobaczyłem Ja mam wersje w szyberdachami i nie ma gdzie Może w wersji bez szyberów by sie zmiesciło Ale to by było dużo roboty bo trzeba ja wzmacniac a dzwiek też nie wiadomo jak bedzie sie rozchodził Ale może ktos spróbuje. Odrazu mówie że potrzeba głośniki z małym (krótkim) magnesem i głośnik też musi byc wąski.
Opis produktu - Blaupunkt głośnik trójdrożny ODx 573
ODx 573 - Trójdrożne ultra płaskie głośniki o wysokiej mocy z membraną z włókna szklanego i tytanowym głośnikiem wysokotonowym. Rozmiar 5"x7", moc maksymalna: 2x270W, skuteczność: 92 dB, zakres częstotliwości: 45-22000 Hz, Otwór inst. 127,2 x 181,5 mm, gł. mont. 42,5 mm, opakowanie zawiera 2 szt. plus maskownice, kable i wkręty.
Dane techniczne
Trójdrożny system trójosiowy
średnica - 5"x7"
Moc max. - 270 Watt
Zakres częstotliwości - 45Hz-22kHz
Skuteczność - 92dB
Głębokość montażu - 42,5mm
Wysokiej Woven Fiber w kolorze platynowo-szary
Kopułkowy głośnik wysokotonowyTytanowy, membrana w kolorze platynowo-szary
Głośnik średniotonowy jedwabny, membrana w kolorze platynowo-szary
Specjalnie zaprojektowane, nowe kosze
ODx 573 - Trójdrożne ultra płaskie głośniki o wysokiej mocy z membraną z włókna szklanego i tytanowym głośnikiem wysokotonowym. Rozmiar 5"x7", moc maksymalna: 2x270W, skuteczność: 92 dB, zakres częstotliwości: 45-22000 Hz, Otwór inst. 127,2 x 181,5 mm, gł. mont. 42,5 mm, opakowanie zawiera 2 szt. plus maskownice, kable i wkręty.
Dane techniczne
Trójdrożny system trójosiowy
średnica - 5"x7"
Moc max. - 270 Watt
Zakres częstotliwości - 45Hz-22kHz
Skuteczność - 92dB
Głębokość montażu - 42,5mm
Wysokiej Woven Fiber w kolorze platynowo-szary
Kopułkowy głośnik wysokotonowyTytanowy, membrana w kolorze platynowo-szary
Głośnik średniotonowy jedwabny, membrana w kolorze platynowo-szary
Specjalnie zaprojektowane, nowe kosze
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a ja polecam jeśli chodzi o podłączone pod same radio (nie pod wzmacniacz) te http://www.allegro.pl/item148291573_sig ... x_169.html są sprawdzone prze ze mnie i naprawde godne polecenia.... jak chcesz mam 2 komplety ale nie na sprzedaż ... wymatowane z poprzedniego mojego auta przed sprzedażą.... bo szkoda mi było je oddawać .... naprawde dobre moge ci ich pożyczyć na odsłuch jak już będziesz miał dziury!!! masz niedaleko