Który bezpiecznik odpowiada za światła pozycyjne?

Moderatorzy: Matka prEvka, parrot, HOYNA, 0jciec Prezes, bialy100

GALOPULO13
Previanin
Previanin
Posty: 7
Rejestracja: pn 10 maja, 2010
Lokalizacja: okolice GdaĂąska
Kontakt:

Który bezpiecznik odpowiada za światła pozycyjne?

Post autor: GALOPULO13 » pt 14 maja, 2010

Witam
Siadły mi światła pozycyjne, zarówno z przodu jak i z tyłu, a przy tym również kontrolka tychże świateł oraz automatyczne przyciemnienie podświetlenia zegarów. Wszystko to stało się na raz. Nie wiem który to jest bezpiecznik a dalej przekaźnik, może by ktoś pomógł, bo ja mam tylko książkę w języku niderlandzkim. Proszę o szybka pomoc, bo mam już dosyć uprzejmego migania światłami innych użytkowników drogi.

Awatar użytkownika
HOYNA
Previanin
Previanin
Posty: 2815
Rejestracja: pn 13 lut, 2006
Lokalizacja: LUBLIN
Kontakt:

Post autor: HOYNA » pt 14 maja, 2010

ponieważ masz II gen. to jednak odeślę Cię do lektury, na razie większość Klubowiczów (w tym i ja) jest posiadaczami I gen. więc dopiero zdobywamy wiedzę o II gen.

:arrow: INSTRUKCJA 1/3
:arrow: INSTRUKCJA 2/3
:arrow: INSTRUKCJA 3/3

:wink:
:!: Ratujmy polski jĂŞzyk. MĂłwmy NIE dla e-analfabetyzmu :!:
°トヨタ°エスティマ°PREVIA GALERIA°トヨタ°エスティマ°

GALOPULO13
Previanin
Previanin
Posty: 7
Rejestracja: pn 10 maja, 2010
Lokalizacja: okolice GdaĂąska
Kontakt:

Post autor: GALOPULO13 » śr 19 maja, 2010

Dzięki za pomoc, już wszystko działa.

Awatar użytkownika
galtom
Previanin
Previanin
Posty: 2852
Rejestracja: sob 12 kwie, 2008
Lokalizacja: Katowice i Bielsko
Kontakt:

Post autor: galtom » śr 19 maja, 2010

To moze napisz co zrobiles, itd... oszczedzisz kolejnym osobom czasu na szukanie - na tym polega forum jak nasze! :-)
Pozdrawiam, Galtom
Obrazek

GALOPULO13
Previanin
Previanin
Posty: 7
Rejestracja: pn 10 maja, 2010
Lokalizacja: okolice GdaĂąska
Kontakt:

Post autor: GALOPULO13 » pt 21 maja, 2010

Cenna uwaga, postaram się zapamiętać.
A więc poszedł bezpiecznik 10A w gnieździe bezpieczników umiejscowiony w nogach pasażera.
I nastała jasność :D

puten

pozycyjne nie dzialaja

Post autor: puten » śr 07 mar, 2012

W moim przypadku zgasly tylko pozycyjne z przodu,czyzby sie spalily obydwie naraz? Czy moze to inny bezpieznik jest odpowiedzialny...? Moze ktos poradzi... Pozdrawiam

ODPOWIEDZ