poduszka powietrzna pasażera

Moderatorzy: Matka prEvka, parrot, HOYNA, 0jciec Prezes, bialy100

jackuk
Previanin
Previanin
Posty: 37
Rejestracja: wt 13 kwie, 2010
Lokalizacja: KrakĂłw PL
Kontakt:

poduszka powietrzna pasażera

Post autor: jackuk » pt 21 maja, 2010

Previa II 2005 rok (ta po liftingu) czy ktoś może jest zorientowany czy jest możliwość odłączenia poduszki powietrznej pasażera ?? Jeżeli tak to gdzie to się robi ??

Awatar użytkownika
Bolek
Previanin
Previanin
Posty: 1723
Rejestracja: wt 04 lip, 2006
Lokalizacja: PrzemyÂśl
Kontakt:

Post autor: Bolek » sob 22 maja, 2010

No i ciężko powiedzieć... Może lepiej skocz do jakiegos ASO ? W Kraku chyba kilka jest ?
Bolek :)

Awatar użytkownika
andzrej_l
-#Team Previa
-#Team Previa
Posty: 2640
Rejestracja: ndz 28 sie, 2005
Lokalizacja: warszawa-ursynów
Kontakt:

Post autor: andzrej_l » sob 22 maja, 2010

Sprawdz w schowku :?: :|
Robimy zlocik 2019 :mrgreen:
[scroll]a i tak was lubie[/scroll]
http://bogatyojciec.pl/?A=45810

jackuk
Previanin
Previanin
Posty: 37
Rejestracja: wt 13 kwie, 2010
Lokalizacja: KrakĂłw PL
Kontakt:

Post autor: jackuk » sob 22 maja, 2010

no do schowka to pierwsze moje kroki się udały.... :lol:
Ale nic tam nie znalazłem.... :(

Awatar użytkownika
parrot
Previanin
Previanin
Posty: 2353
Rejestracja: ndz 03 lut, 2008
Lokalizacja: Nottingham
Kontakt:

Post autor: parrot » sob 22 maja, 2010

Jeśli mamy spekulować - może jakaś wtyczka pod siedzeniem pasażera?

Awatar użytkownika
galtom
Previanin
Previanin
Posty: 2852
Rejestracja: sob 12 kwie, 2008
Lokalizacja: Katowice i Bielsko
Kontakt:

Post autor: galtom » ndz 23 maja, 2010

W jeden z KIA'ji (jak to kur... odmienic?????) wylacznik jest z boku deski rodzielczej, obok shcowka. Drzwi pasazera trzeba otworzyc zeby go zobaczyc. Zakladam, ze gdyby tak bylo w PII to bys widzial :-)
Pozdrawiam, Galtom
Obrazek

Awatar użytkownika
parrot
Previanin
Previanin
Posty: 2353
Rejestracja: ndz 03 lut, 2008
Lokalizacja: Nottingham
Kontakt:

Post autor: parrot » ndz 23 maja, 2010

galtom pisze:(jak to kur... odmienic?????)
Po polskiemu: w kijance :mrgreen:

jackuk
Previanin
Previanin
Posty: 37
Rejestracja: wt 13 kwie, 2010
Lokalizacja: KrakĂłw PL
Kontakt:

Post autor: jackuk » ndz 23 maja, 2010

galtom pisze:W jeden z KIA'ji (jak to kur... odmienic?????) wylacznik jest z boku deski rodzielczej, obok shcowka. Drzwi pasazera trzeba otworzyc zeby go zobaczyc. Zakladam, ze gdyby tak bylo w PII to bys widzial :-)
No tam z boku tez sprawdzałem - ni cholery nie ma

Kabli pod fotelem pasażera od cholery - bo tam tez sa poduszki boczne, więc tego raczej boje się dotykać.... :D

[ Dodano: Sro 26 Maj, 2010 ]
Dowiedziałem się że nie ma takiego wyłącznika...

ODPOWIEDZ