komputer pokładowy

Moderatorzy: Matka prEvka, parrot, HOYNA, 0jciec Prezes, bialy100

jackuk
Previanin
Previanin
Posty: 37
Rejestracja: wt 13 kwie, 2010
Lokalizacja: KrakĂłw PL
Kontakt:

komputer pokładowy

Post autor: jackuk » wt 25 maja, 2010

Czy ktoś z Was może wie, czy dane z tego komputera można jakoś skasować, żeby np. zaczął liczyć średnie zużycie paliwa od jakiegoś konkretnego momentu....?

Awatar użytkownika
HOYNA
Previanin
Previanin
Posty: 2814
Rejestracja: pn 13 lut, 2006
Lokalizacja: LUBLIN
Kontakt:

Post autor: HOYNA » wt 25 maja, 2010

powinien być przycisk R przy wyświetlaczu, może też być gdzieś przy dźwigni kierunków lub wycieraczek.
:!: Ratujmy polski jĂŞzyk. MĂłwmy NIE dla e-analfabetyzmu :!:
°トヨタ°エスティマ°PREVIA GALERIA°トヨタ°エスティマ°

jackuk
Previanin
Previanin
Posty: 37
Rejestracja: wt 13 kwie, 2010
Lokalizacja: KrakĂłw PL
Kontakt:

Post autor: jackuk » wt 25 maja, 2010

No nie ma żadnego R, ani niczego przy dźwigni kierunków ani wycieraczek ale.... już wymodziłem, jest taki przycisk trip/navi - którym się zmienia co ma być wyświetlane (czy średnie zużycie, czy chwilowe czy średnia prędkość) i jak na danej wyświetlanej przytrzyma się nieco dłużej to jest piknięcie i reset tej dane :)

opisałem, może komus się przyda

ODPOWIEDZ