previa .pl strona

Rozmowy tematy nie mające nic wspólnego z motoryzacją a dotyczą naszych klubowiczów
Awatar użytkownika
andzrej_l
-#Team Previa
-#Team Previa
Posty: 2637
Rejestracja: ndz 28 sie, 2005
Lokalizacja: warszawa-ursynów
Kontakt:

previa .pl strona

Post autor: andzrej_l » wt 18 lis, 2014

nie mogę otworzyć strony pod adresem previa .pl tylko przez SimilarSites nie wiem co jest grane :cry:
Robimy zlocik czerwiec 2018 :mrgreen:
[scroll]a i tak was lubie[/scroll]
http://bogatyojciec.pl/?A=45810

Awatar użytkownika
DarekJ
Previanin
Previanin
Posty: 1639
Rejestracja: wt 30 sie, 2005
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: DarekJ » śr 19 lis, 2014

Ja bardzo często mam to samo - może Hakerzy :shock: :grin: :mrgreen:

Awatar użytkownika
andzrej_l
-#Team Previa
-#Team Previa
Posty: 2637
Rejestracja: ndz 28 sie, 2005
Lokalizacja: warszawa-ursynów
Kontakt:

Post autor: andzrej_l » śr 19 lis, 2014

:grin: pewnie tak trenują :lol:
Robimy zlocik czerwiec 2018 :mrgreen:
[scroll]a i tak was lubie[/scroll]
http://bogatyojciec.pl/?A=45810

Awatar użytkownika
parrot
Previanin
Previanin
Posty: 2353
Rejestracja: ndz 03 lut, 2008
Lokalizacja: Nottingham
Kontakt:

Post autor: parrot » czw 20 lis, 2014

Z UK da się wejść wyłącznie przez http://previa.art-home.net

adresy:

www.previa.art-home.net
www.previa.pl
http://previa.pl

dają jedynie komunikat o błędzie. Coś jest nie tak z podpięciem domeny/przekierowaniem/DNS na serwerach Artura... No i ogólnie pojawiające się błędy na stronie powodują, że strona umiera (choc to tylko jedna z przyczyn.

Z zagranicy, w każdym razie, nie da się dostać na naszą stronę, jeśli nie wie się jak...

Mikaell
Previanin
Previanin
Posty: 157
Rejestracja: ndz 22 lip, 2012
Lokalizacja: MysiadÂło/Warszawa
Kontakt:

Post autor: Mikaell » pt 21 lis, 2014

Ja też tak wchodzę. Choć z PL...
I smutno mi że forum ob-umiera:(, bo i samemu nie chce mi się wchodzić jak nic się nie dzieje.

elektron
Previanin
Previanin
Posty: 24
Rejestracja: śr 26 cze, 2013
Lokalizacja: Lublin
Kontakt:

previa.pl strona

Post autor: elektron » czw 04 gru, 2014

Ja nie mogłem wejść kilka miesięcy , nawet konsultant od kompa był wzywany .
Tylko z previa.art-home.net odnalazłem u sąsiada na toyotaprevia.pl

[ Dodano: Czw 04 Gru, 2014 ]
Ja nie mogłem wejść kilka miesięcy , nawet konsultant od kompa był wzywany .
Tylko z previa.art-home.net odnalazłem u sąsiada na toyotaprevia.pl :sad:

Krzysztof
Previanin
Previanin
Posty: 107
Rejestracja: śr 20 lut, 2008
Lokalizacja: Lublin
Kontakt:

Post autor: Krzysztof » czw 04 gru, 2014

Chciałem dzisiaj wysłać wiadomości z forum na PW i też się nie udało.
Pojawiał sie komunikat o jakimś błędzie i dużo liczb :sad:
Pozdrawiam
Krzysztof

Tomek Kraków
Previanin
Previanin
Posty: 939
Rejestracja: śr 16 sty, 2008
Lokalizacja: Galicja

Post autor: Tomek Kraków » wt 09 gru, 2014

Błąd się pokazuje ale wysyła

ODPOWIEDZ