Fajna strzelanka - gratis, ale niedługo!

Rozmowy tematy nie mające nic wspólnego z motoryzacją a dotyczą naszych klubowiczów
Awatar użytkownika
parrot
Previanin
Previanin
Posty: 2353
Rejestracja: ndz 03 lut, 2008
Lokalizacja: Nottingham
Kontakt:

Fajna strzelanka - gratis, ale niedługo!

Post autor: parrot » sob 29 sty, 2011

Na stronie:

http://game.giveawayoftheday.com/

Jest dziś do pobrania gra w pełnej, komercyjnej wersji wartej całe 10$ ;) Fajna strzelanka w starym stylu, działająca na niewymagających komputerach. Długo takiej szukałem :mrgreen:

Uwaga:

cały patent polega na tym, żeby grę pobrać i zainstalować do 30.01.2011 do godziny 8:59

Po instalacji pojawia się okno z kodem rejestracyjnym - trzeba numer skopiować i użyć do rejestracji gry. Miłej zabawy, jak kto taką lubi (na weekend w sam raz :twisted: )

Obrazek

Humek
Previanin
Previanin
Posty: 526
Rejestracja: ndz 16 sty, 2011
Lokalizacja: CiechanĂłw
Kontakt:

Post autor: Humek » sob 29 sty, 2011

heh warcraft 3
opcja szukaj to skarbnica informacji

Awatar użytkownika
galtom
Previanin
Previanin
Posty: 2852
Rejestracja: sob 12 kwie, 2008
Lokalizacja: Katowice i Bielsko
Kontakt:

Post autor: galtom » sob 29 sty, 2011

Fajna, dzieki - na Defendera chodzilem "za bajtla" do Salonow Gier :-)
Pozdrawiam, Galtom
Obrazek

Humek
Previanin
Previanin
Posty: 526
Rejestracja: ndz 16 sty, 2011
Lokalizacja: CiechanĂłw
Kontakt:

Post autor: Humek » sob 29 sty, 2011

C&C i tak lepsze
opcja szukaj to skarbnica informacji

Awatar użytkownika
parrot
Previanin
Previanin
Posty: 2353
Rejestracja: ndz 03 lut, 2008
Lokalizacja: Nottingham
Kontakt:

Post autor: parrot » sob 29 sty, 2011

Humek, nie o to chodzi. Chodzi o to, że jak myśmy grali w Space Invaders, to Ciebie jeszcze nie było w planach :P ; do tego spróbuj odpalić C&C, czy inne WC na sprzęcie typu PIII667MHz256MB RAM... A defender pójdzie :mrgreen:

Tomek Kraków
Previanin
Previanin
Posty: 944
Rejestracja: śr 16 sty, 2008
Lokalizacja: Galicja

Post autor: Tomek Kraków » sob 29 sty, 2011

Olku czy twoje 256 ram jest 100 czy na 133 mhz ,mam gdzieś procesor 1000 mhz .Jak chcesz

Awatar użytkownika
piotrs
Previanin
Previanin
Posty: 81
Rejestracja: wt 02 lut, 2010
Lokalizacja: ÂŁĂłdÂź
Kontakt:

Post autor: piotrs » sob 29 sty, 2011

super dawne czasy wagary w lunaparku wyciąganie kasy od starych i wszystko na gry
ps nie pamiętam nazwy gry o jeżdżącym czołgu który strzela w górę i na boki prosta ale fajna gierka

Awatar użytkownika
parrot
Previanin
Previanin
Posty: 2353
Rejestracja: ndz 03 lut, 2008
Lokalizacja: Nottingham
Kontakt:

Post autor: parrot » sob 29 sty, 2011

Tomek, 133MHz, ale tamtego kompa nie opłaca się już reanimować ;) Obok stoi Intel Core2 Q6600 2.4GHz 3,5GB RAM :mrgreen: Ale "stary" trzyma jeszcze fason - do internetu i filmów dla córki jest w sam raz, tym bardziej, że postawiłem na tym linuksa :)

Tomek Kraków
Previanin
Previanin
Posty: 944
Rejestracja: śr 16 sty, 2008
Lokalizacja: Galicja

Post autor: Tomek Kraków » sob 29 sty, 2011

Linuks to jest klasa system ale niestety nie wszystko na nim chodzi ( corel )

Awatar użytkownika
astrogoth
Previanin
Previanin
Posty: 1888
Rejestracja: pt 29 lut, 2008
Lokalizacja: Tczew
Kontakt:

Post autor: astrogoth » sob 29 sty, 2011

super siara, bedzie w co grac, tylko musze po zetony skoczyc...
Jestem synem mego ojca
jestem ojcem mego syna.
KaÂżdy z nas osobno wziĂŞty
ca³¹ resztê przypomina.

Nie potrafiê siê odró¿niÌ
od swej wÂłasnej jego twarzy
chociaÂż twarz zupeÂłnie inna
moÂże czasem mi siĂŞ marzy

Awatar użytkownika
galtom
Previanin
Previanin
Posty: 2852
Rejestracja: sob 12 kwie, 2008
Lokalizacja: Katowice i Bielsko
Kontakt:

Post autor: galtom » sob 29 sty, 2011

parrot pisze:Obok stoi Intel Core2 Q6600 2.4GHz 3,5GB RAM :mrgreen:
U mnie dokładnie to samo :-) A grafika jaka? :mrgreen:
Pozdrawiam, Galtom
Obrazek

Awatar użytkownika
parrot
Previanin
Previanin
Posty: 2353
Rejestracja: ndz 03 lut, 2008
Lokalizacja: Nottingham
Kontakt:

Post autor: parrot » sob 29 sty, 2011

Nie gram w gry (ambitne ;) wsiąkłem tylko raz na kilka miesięcy w The Longest Journey i Dreamfall), więc grafa jest z marketu - GForce 8600GT; do konwersji wideo wystarcza.

[ Dodano: Sob 29 Sty, 2011 ]
Tomek Kraków pisze:ale niestety nie wszystko na nim chodzi ( corel )
Bo nie wszystko musi - InkScape za to daje radę :mrgreen: ; Corela wygranego w konkursie dobreprogramy.pl opchnąłem właśnie na allegro ;)

Awatar użytkownika
zyx
Previanin
Previanin
Posty: 277
Rejestracja: ndz 21 cze, 2009
Lokalizacja: Gliwice
Kontakt:

Post autor: zyx » ndz 30 sty, 2011

Ja cały czas używam lapka 850mhz 384Mb z grafiką 8mb i w C&C Red Alert 1 tłukę regularnie :P, polecam też Tanx ze strony flyordie.pl ale z racji flasha tutaj potrzebna jest już szybsza grafika

Tomek Kraków
Previanin
Previanin
Posty: 944
Rejestracja: śr 16 sty, 2008
Lokalizacja: Galicja

Post autor: Tomek Kraków » ndz 30 sty, 2011

Jak tak was słucham to przypominają mi się dawne czasy ale to są te dawne czasy może jakieś nowsze gry Q3 , Wolfenstein ,Proiect IGI , far cry i wiele innych .

Awatar użytkownika
parrot
Previanin
Previanin
Posty: 2353
Rejestracja: ndz 03 lut, 2008
Lokalizacja: Nottingham
Kontakt:

Post autor: parrot » pn 31 sty, 2011

Jak już mowa o starych czasach, to z rozrzewnieniem wspominam Montezuma`s Revenge - jakiś czas temu trenowałem coś podobnego - Azangara - rewelka :mrgreen:

Obrazek
Ostatnio zmieniony pn 31 sty, 2011 przez parrot, łącznie zmieniany 1 raz.

Tomek Kraków
Previanin
Previanin
Posty: 944
Rejestracja: śr 16 sty, 2008
Lokalizacja: Galicja

Post autor: Tomek Kraków » pn 31 sty, 2011

Tak to było na Atari

Awatar użytkownika
tomaszxxxl
Previanin
Previanin
Posty: 52
Rejestracja: sob 29 sty, 2011
Lokalizacja: Szkocja
Kontakt:

Post autor: tomaszxxxl » ndz 06 lut, 2011

Stare dobre gry w salonach :) Do gier teraz mam xbox 360 a laptopa do netu programów itp.
choć zdarza sie ze cos tam wgram i gram ;p

A żona marudzi jak zwykle że facet to dziecko ;p

Awatar użytkownika
astrogoth
Previanin
Previanin
Posty: 1888
Rejestracja: pt 29 lut, 2008
Lokalizacja: Tczew
Kontakt:

Post autor: astrogoth » pn 07 lut, 2011

Ja mam zrobiny u siebie pokoj gier i mam spokoj dzieki temu. Usiade sobie, odpale Xboxa i luzik, a jak goscie wpadna to tam maja wtedy pokoj goscinny, wiadomo jak sa goscie to sie nie gra... no chyba ze w pilke. Kopmuter stacjonarny tez tam jest podlaczony, zeby zonka mogla sobie w spokoju popracowac...
Jestem synem mego ojca
jestem ojcem mego syna.
KaÂżdy z nas osobno wziĂŞty
ca³¹ resztê przypomina.

Nie potrafiê siê odró¿niÌ
od swej wÂłasnej jego twarzy
chociaÂż twarz zupeÂłnie inna
moÂże czasem mi siĂŞ marzy

ODPOWIEDZ